Ounasjärven ylitys

Vilkkain syyssesonki on päättynyt Hetan alueella ja osa venekuljettajista on laittanut veneensä jo talviteloille. Koru Laakso ja Paavontalo jatkavat vielä toistaiseksi venekuljetuksia Ounasjärven yli. Lisätietoja venekuljetus- ja autonsiirtopalveluista.

Hetta-Pallas -reitille lähtijän kannattaa varautua siihen, että maastossa on paikoitellen vähän lunta ja lisää lunta voi tulla minä päivänä tahansa. (Päivitetty 3.10.2019)

Hetan syksy

Vaikka syyskuu on jo pitkällä, vaelluskelit jatkuvat vielä Hetan alueella. Pitää vain muistaa pukea tarpeeksi lämpimästi, sillä sää on muuttunut syksyisen viileäksi.    

Tunturi-Lapin luontokeskus siirtyy talviaikaan. Luontokeskus on avoinna 23.9. alkaen ma-pe klo 9-16. Maanantaina 30.9. luontokeskus on poikkeuksellisesti suljettuna. Kahvila Peura sulkeutuu 26.9. pariksi viikoksi ja avaa ovensa seuraavan kerran 14.10. (Päivitetty 19.9.2019)

Kahvila Peuraan herkuttelemaan

Tunturi-Lapin luontokeskukseen on avattu uusi kahvila - Kahvila Peura. Kahvila on avoinna kuusi päivää viikossa keskiviikosta maanantaihin klo 11-17. Tiistaisin kahvila on suljettu. Kahvila tarjoaa viikoittain vaihtuvaa lounasta klo 11-15. 

Kahvila Peurasta löydät niin kakkuja, piirakoita kuin keksejä, suolaisia ja makeita herkkuja sekä valikoiman kuumia ja kylmiä juomia.

Enontekiön revontulikamera

Revontulia voi seurata Hetan keskustan revontulikamerasta (www.enontekio.fi). (Päivitetty 19.9.2019)

Lastennäyttely Untuvikko 

Tunturi-Lapin luontokeskuksessa on lapsille oma näyttely- ja leikkitila Untuvikko (www.yle.fi). Näyttely autiotupineen innostaa perheen pienempiä lähtemään retkelle luonnonhelmaan. 

Päivän sää