Ei jatkoa Örön vuokrasopimukselle 

(Päivitetty 2.10.2019)
Metsähallitus ja West Coast Seaservice Oy ovat tänään (1.10.2019) päättäneet, että vuokrasopimusta ei jatketa yhden vuoden jälkeen. Sopimuksessa oli ensimmäisen vuoden jälkeen neljän vuoden jatkomahdollisuus, jota ei nyt käytetä.
Örön käyntimäärä oli tänä kesänä 21 000- 23 000 välillä, lopullinen määrä selviää kauden loputtua. West Coast Seaservice Oy Ltd ja Metsähallitus kiittävät kaikkia Örön kävijöitä ja yhteistyökumppaneita kuluneesta kaudesta 2019!

Vieraile Örössä myös syksyllä

(Päivitetty 3.10.2019)
Omalla veneellä voi tutustua Örön saareen. Tänä syksynä satama toimii retkisatamana ja kannattaa myös tutustua alueen luontopolkuihin. Ruskan väriloisto on ihana näin syksyllä ja vielä voi nähdä muuttolintuja, jotka pitävät lepotaukoa Örössä ennen kun matka jatkuu etelään. 

Infopiste Kasnäsissa

(Päivitetty 18.6.2019)
Avataan juhannuksen jälkeen. Infosta saa lisätietoa Turunmaan saaristosta ja Saaristomeren kansallispuistosta sekä alueen retkeilymahdollisuuksista.

(Päivitetty 3.10.2019)
Kasnäsin infopisteessä ei ole henkilökuntaa enää kesäkauden päätyttyä, mutta ovi on avoinna, joten sieltä voi hakea esitteitä sekä Saaristomeren kansallispuiston karttoja.

Tule Öröhön!

Örön 100 vuotta suljettuna ollut linnakesaari on avautunut kävijöille. Kuva: Tapani Tuovinen.

Tutustu Saaristomeren kansallispuiston uusimpaan käyntikohteeseen, Örön linnakesaareen.