Oulujärven retkeilyalueen kävijätutkimus 2018

(Päivitetty 22.11.2018)
Metsähallituksen Luontopalvelut koostaa parhaillaan Oulujärven retkeilyalueen kävijätutkimusraporttia, jonka on määrä valmistua joulukuussa. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Annatte meille arvokasta tietoa alueen kehittämiseksi. Kohta arvotaan myös kävijätutkimukseen osallistuneiden kesken pieniä tuotepalkintoja. Tarkkailkaahan postianne!

Teeriniemen venesatama ja väylä edelleen pois käytöstä

(Päivitetty 22.11.2018)
Teeriniemen venesataman laituri ja satamaan johtava veneväylä on poistettu käytöstä turvallisuussyistä. Laituri on pahoin lahonnut, ja loukkaantumisvaara on siksi suuri. Sataman veneväylä on mataloitunut niin paljon, että ohjesyvyydet eivät enää riitä. Korjausmahdollisuutta ja sen vaatimaa rahoitusta selvitellään.

Kalastus Oulujärvellä

(Päivitetty 22.11.2018)
Oulujärvi houkuttaa kalastajia ympäri vuoden. Ajankohtaisimmat tiedot vaadittavista luvista löydät Erälupien sivuilta (www.eraluvat.fi).

www.ilmatieteenlaitos.fiTarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä autiotupien ja kämppien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Tarkista voimassa olevat varoitukset (ilmatieteenlaitos.fi).

Tapahtumat.luontoon.fi

Metsäjoogaa Pyhä-Luostolla. Kuva: Anna Pakkanen.

Löydä luontoaiheisia tapahtumia läheltäsi ja kaukaa: Tapahtumat.luontoon.fi.