Repoveden kansallispuisto

23.8.2019
Lapinsalmen uuden sillan rakentaminen on käynnissä. Työmaa-alue on aidattu ja pääsy ulkopuolisilta on kielletty. Rakennustöistä aiheutuu jonkin verran meteliä. Metsähallituksen ja Kouvolan kaupungin yhteistyössä järjestämät korvaavat, maksuttomat venekuljetukset Lapinsalmen sisääntulon ja taukopaikan välillä kulkevat viikonloppuina: 24.-25.8. ja 31.8.-1.9.2019 klo 10-18. Ketunlossi on normaalissa käytössä.

Patikointi Erävaellus Luontopolkuun tutustuminen Nähtävyyksien ja näköalojen katselu Melonta Veneily Marjastus ja sienestys Kalastus Pyöräily Hiihto huolletulla ladulla Hiihto maastossa Lumikenkäily Osallistuminen ryhmäopastukseen Oppimaan luontoon Leirin järjestäminen Geokätköily Kiipeily

Repovesi, Olhava. Kuva: Sini Yläsaari

Repoveden kansallispuiston tunnus - kettuLepuuta silmiäsi kymmenien järvien ja lampien muodostamassa metsämaisemassa. Repoveden mahtavat mäet ja jylhät kalliot haastavat harrastajan kiipeämään yhä korkeammalle. Riippusillalta, ketunlossilta, näkötornista ja monista muista kohteista voit löytää oman Repovesi-seikkailusi! Kaakkurin huuto täydentää retkikokemuksen.

Soveltuvuus: Sopii kaiken ikäisille vuoden ympäri. Soveltuu osin myös liikuntaesteisille.

Tämän sivun osoite on www.luontoon.fi/repovesi.